C&M Groep

Sparringpartner voor al uw ondernemingsvraagstukken

cm_groep_mensen-en-cijfers_beek_limburg_accountant_sittard_triggerz_beek_1_22

Onze visie

"Met onze kennis en expertise bijdragen aan het succes van uw onderneming. Helder advies en praktische ondersteuning die aansluit bij uw visie en doelstellingen. Onze ervaren en betrokken adviseurs kijken met gepaste afstand naar uw onderneming om kansen en risico’s te analyseren en te signaleren. Zo kunt u de juiste beslissingen nemen om uw onderneming efficiënter, sterker en succesvoller te maken."

C&M Groep

C&M Groep is een fullservice accountants- en adviesorganisatie. Ondernemers hebben bij ons een persoonlijke partner op wie zij kunnen rekenen bij alle aspecten van hun bedrijfsvoering. We kijken met u mee en anticiperen op kansen en uitdagingen. Gespecialiseerde adviseurs leveren daarnaast op maat gesneden advies en ondersteuning.

Fullservice

Wij ontzorgen onze klanten met onze administratieve dienstverlening, het samenstellen van jaarrekeningen, fiscale advisering, juridische advisering, salarisadministratie, bedrijfskundige advisering, corporate finance en inkomens- en estateplanning.

Altijd een actueel overzicht

Onze accountants zorgen ervoor dat u inzicht heeft in uw actuele financiële situatie. Wij richten de administratie van uw organisatie op een efficiënte, snelle en nauwkeurige wijze in. U heeft hierdoor voortdurend de beschikking over de informatie die u nodig heeft voor het aansturen van uw onderneming.